¨
výrobci

Ochutnejte naší kávu

 Zmrzlinárna Nymburk    Férová palačinkárna

KVALITA

Pražirna Brao je součástí Gruppo Triveneto Torrefattori di Caffè, která pečlivě kontroluje každou směs kávy tak, aby byla v souladu s certifikací kvality 'Certificato di Qualità' vydávané chemickou laboratoří Obchodní komory v Terstu. Toto osvědčení opravňuje používat označení 'Espresso Italiano di Qualità', které se uděluje pouze takovým specialistům, odborníkům a výrobcům kávy, kteří používají certifikované směsi a věnují pečlivou pozornost i údržbě kávovarů.

Existují zlatá pravidla, něco jako příručka pro výrobce kávy a pražírny, na výrobu kvalitní kávy. A Brao se těmito pravidly řídí. Jeho speciální směsi jsou pečlivě kontrolovány v každé fázi procesu, od kávových zrn až po hotový nápoj. To vše přispívá k výrobě skvěle chutnající kávy a nezaměnitelné chuti espressa, které je plné, hladké a dobře vyvážené. Zjednodušeně řečeno, k vynikajícímu šálku kávy.

Tajemství k dosažení dokonalého espressa, které je zakončeno chutí lískových oříšků a jehož pěna je dostatečně hustá, aby unesla hmotnost cukru, spočívá v mletí kávových zrn. Mletá káva musí být velmi jemná. Nesmí být ovšem příliš jemná, ale jemná tak, aby jedno zrnko nepřesáhlo jeden milimetr v průměru. Neméně pak záleží na kávovaru. Kávovar musí ohřát vodu maximálně do 90° při tlaku 9 atm. Po použití musí být kávovar pečlivě a důkladně vyčištěn, aby mohl znovu připravit kávu nezapomenutelné chuti a kvality.

X

Tento e-shop využívá cookies. Jejich používání potvrďte tlačítkem "SOUHLASÍM" nebo zvolte "NASTAVIT" pro Vaše preference nastavení cokkies.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím